Читај ми!

„Арго“ по укусу критичара

Прича о кризи талаца у Ирану „Арго“ проглашена је за најбољи филм на додели награда „Критикс чојс“, а статуе су добили и Џесика Честејн, Данијел Деј-Луис и Квентин Тарантино.

Филм Арго Бена Афлека проглашен је за најбољи филм на додели награда „Критикс чојс" (Critic's Choice) у Лос Анђелесу.

Афлеку је додељена и награда за режију за филм о кризи талаца у Ирану који је јуче номинован за награде Оскар америчке Академије филмске уметности и науке у седам категорија.

Данијел Деј-Луис је за улогу у филму Линколн проглашен за најбољег глумца, док је награда за најбољу глумицу припала Џесики Честејн за улогу у Zero Dark Thirty.

Награду за оригинални сценарио добио је Квентин Тарантино за Ђангову освету, док је за камеру награђен Клаудио Миранда за филм Пијев живот.

Награде за сценографију и костим додељене су за филм Ана Карењина.

Удружење америчких и канадских телевизијских, радио и онлајн критичара прогласило је Разбијача Ралфа најбољим анимираним филмом, Searching For Sugarman добио је награду као најбољи документарац, Silver Linings Playbook је изабран за најбољу комедију, а филм Љубав награђен је као најбољи филм на страном језику.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи