Читај ми!

„Хаос у кући – маторци долазе“ у биоскопима

Како настаје „хаос у кући“, најбоље дочаравају Бет Милдер и Били Кристал, у улози времешног брачног пара који пристаје да причува унуке, не знајући шта их чека.

Комедија Хаос у кући - маторци долазе, у којој улоге играју реномирани комичари Били Кристал и Бет Мидлер, од данас ће се наћи на редовном биоскопском репертоару.

Кристал и Мидлер су брачни пар који пристаје да чува унуке док је њихова ћерка, коју игра Мариса Томеи, на послу. Требало би да им спремају органске оброке, не дају им да једу шећер или да се играју пластичним оружјем. Након краћег времена то све пада у воду.

Настају неспоразуми и хаос, али деца и цела породица, такође, уче нове вештине које ће им помоћи да постигну нове успехе и још боље се слажу.

Редитељ филма је Енди Фикман, који стоји иза великог броја породичних комедија. Осим филмом, Фикман се бави и позоришном режијом.

Први дугометражни филм снимио је 2001. године, а у његова најпознатија остварења спадају Опет ти и Трка до вештичије планине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи