Читај ми!

Публици омиљене „Игре глади“

Публика је рекла своје! Највише „Пиплз чојс“ награда однели „Игре глади“ и Кејти Пери. Џенифер Лоренс је најрађе гледана глумица, док су нас највише засмејавали Адам Сендлер и Џенифер Анистон. Није остала незапажен ни хуманитарни рад Сандре Булок, који су овенчали признањем.

Постапокалитпични филм Игре глади и певачица Кејти Пети са пет, односно четири трофеја апсолутни су победници доделе „Пиплс чојс" награда.

Засноване на трилогији романа Сузан Колинс Игре глади потукле су Осветнике, Чудесног Спајдермена, Успон мрачног витеза и Снежану и ловца у трци за награду омиљеног филма године.

Џенифер Лоренс, која игра јунакињу у остварењу које је тријумфовало, проглашена је за најомиљенију глумицу у оштрој конкуренцији Миле Кунис, Еме Стоун, Ен Хатавеј и Скарлет Јохансон.

Игре глади такође су проглашене за најбоље акционо остварење и омиљену филмску франшизу, док Лоренсова, Џош Хачерсон и Лијам Хемсворт имају „најбољу хемију" на великом платну.

Осветници, који су били номиновани у осам категорија, ипак, нису остали скроз празних руку. Роберт Дауни Џуниор проглашен је за омиљеног акционог глумца за улогу Ајрон Мена.

Када је реч о миљеницима публике у другим жанровима, омиљени комичари су Адам Сендлер и Џенифер Анистон.

За најбољу драмску улогу награђена је Ема Вотсон за ролу у филму The Perks of Being a Wallflower.

Исто остварење проглашено је омиљеном драмом, а Меда Тед је најбоља комедија, према оцени публике.

Кејти Пери је кући однела четири трофеја, укључујући признање за омиљену уметницу и омиљену поп уметницу. Кантри звезда без премца је Тејлор Свифт, каже публика.

За омиљени бенд изабран је састав „Марун фајв" углавном захваљујући популарности певача Адама Левина који је судија у такмичењу Глас.

Када је реч о телевизији, комедија Штребери нема премца, а Увод у анатомију драма која се најрадије прати.

Елен Помпео из Увода у анатомију и Нејтан Филион из Касла омиљени су глумци у драмским серијама док су у комедијама бриљирале звезде Глија Леа Мишел и Крис Колфер.

Сандра Булок проглашена је за највећег хуманитарца због њеног рада са жртвама урагана Катрине у Њу Орлеансу.

Награде публике прве су у холивудској сезони награда, али за разлику од Оскара или Златних глобуса, победнике бира публика.

Око 475 милиона обожавалаца гласало је на сајту „Пиплс чојс" награда за своје миљенике у више од 40 категорија које обухватају филм, телевизију и музику. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи