Читај ми!

Џек Ричер, аналогни борац у дигиталном добу

Сви су убеђени да је осумњичени за вишеструко убиство приведен правди. Међутим, праву истину може да открије смо Џек Ричер, бивши војни иследник. Противник је неочекиван и моћан и не бира средства да сачува тајну. Спремите се за премијеру напетог акционог трилера са Томом Крузом у главној улози – 2. јануар, биоскоп „Колосеј“.

Акциони трилер Џек Ричер у режији Кристофера Мекверија биће премијерно приказан 2. јануара у биоскопу „Колосеј", најавио је данас дистрибутер „Тарамаунт".

Филм је заснован на књизи One shot, деветој из серијала о Џеку Ричеру, аутора Лија Чајлда.

Према синопсису, кад наоружани нападач убије пет особа са шест хитаца, сви докази ће указати на то да је кривац осумњичени у притвору. Приликом саслушања, осумњичени ће рећи само једну реченицу: „Нађите Џека Ричера!"

Тиме ће почети невероватна потрага за истином, а бивши војни иследник Џек Ричер, кога игра Том Круз, мораће да се бори против неочекиваног противника који неће бирати средства да сачува своју тајну.

Чајлд је задовољан филмом. „Врло сам узбуђен због овог филма и, искрено, ни у једном тренутку нисам био забринут. Чекање се исплатило, јер је ово испао врхунски пројекат од првог до последњег минута", каже аутор књиге.

„Ричер је сјајан лик. Нема мобилни телефон, нема и-мејл адресу. Он је аналогни човек у дигиталном добу. Није на мрежи. Плаћа све у кешу. Ради све онако како већина нас понекад пожели да уради. У том смислу, он подсећа на Прљавог Харија или Џејмса Бонда", истакао је Круз.

У филму играју и Розамунд Пајк, Ричард Џенкис, Вернер Херцог, Дејвид Ојелово, Роберт Дувал.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи