Читај ми!

Шерлок на Звезданим стазама

Импресивни ефекти, много акције и надарени глумац Бенедикт Камбербач у улози зликовца обећавају да ће остварење "Into Darkness" бити једно од оних које ће обележити годину пред нама.

Први кадрови из нових Звезданих стаза Into Darkness Џ.Џ. Абрамса преплавили су интернет у облику спектакуларног једноминутног трејлера. Обожаватељи овог жанра тврде како видео-снимак изгледа боље од свега досад виђеног.

Последњих дана објављен је велики број што поузданих, што информација сумњиве тачности о ликовима и радњи. Међутим, чини се да је Абрамс уложио надљудске напоре како би радњу филма сачувао као строгу тајну.

Оно што је сигурно јесте да је коришћена напредна IMAX технологија која остварењу даје дубину и много бољу резолуцију у односу на стандардне снимке.

Када су специјални ефекти у питању, не мора се трошити много речи. Наравно да је велика пажња посвећена фасцинантној графици.

Глумачку виртуозност коју је показао у улози чудног Шерлока Холмса изгледа да ће Бенедикт Камбербач поновити и у овом жанровски потпуно другачијем остварењу као зликовац Кан.

Напетост и ишчекивање врхунске акције којом обилује трејлер преноси се и на филмофиле који са нестрпљењем чекају мај следеће године када ће ово остварење почети да се приказује.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи