Читај ми!

„Изванредно зли“ у музеју

Џејмс Бонд се, свакако, не би прославио да није било силних негативаца које је потаманио, тако да и они имају право да „славе“ пола века најдужег филмског серијала. Најновија поставка у вашингтонском музеју посвећена је управо њима и трајаће две године.

Међународни музеј шпијунаже у Вашингтону отворио је нову изложбу поводом 50-годишњице филмова о Џејмсу Бонду, посвећену негативцима из чувене, уједно и најдуже филмске франжизе (23 дела).

"Exquisitely Evil: 50 Years of Bond Villains" (Изванредно зли: 50 година Бондових негативаца) садржи више од 100 експоната, међу којима је зелени „јагуар XKR" који је возио Бондов главни супарник у филму Умри други дан из 2002. године.

Ту су и препознатљиви оловни зуби злог дива из Операције свемир (1979) и Шпијуна који ме волео (1977).

Први Бондов филм, Др Но, са Шоном Конеријем у главној улози, приказан је 1962. године.

Како преноси АП, изложба ће бити отворена у вашингтонском музеју наредне две године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи