Читај ми!

Крејг и Мари под Клунијевом палицом!

Најновије глумачко-режисерско остварење холивудског заводника Џорџа Клунија спојиће на платну нека од највећих имена кинематографије. Бил Мари, Кејт Бланшет, Денијел Крејг и Џон Гудман већ су потврдили учешће у историјској драми "The Monuments Men".

Данијел Крејг, кога гледамо у најновијем филму о Џејмсу Бонду Skyfall, и Бил Мари играће у новом филму Џорџа Клунија The Monuments Men.

Поред њих, у овој историјској драми најављено је да ће глумити и Кејт Бланшет и Џон Гудман, док ће се Клуни, као по обичају, наћи истовремено и иза и испред камере.

Остварење The Monuments Men прати групу историчара уметности и кустоса који су успели да поврате на хиљаде уметничких дела која су нацисти украли током Другог светског рата.

Заснован на књизи Роберта М. Едсела The Monuments Men: Allied Heroes, Nazi Thieves and the Greatest Treasure Hunt in History, филм обухвата период од 11 месеци, између дана Д и Дана победе над Јапаном.

Једну од споредних улога у филму, чији почетак снимања је планиран за март 2013. године, имаће француски глумац Жан Дижарден, звезда Оскаром награђеног филма Глумац.

Последњи филм који је Клуни режирао био је Мартовске иде са Рајаном Гослингом у насловној улози.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи