Читај ми!

Кери Бредшо стиже у Њујорк

Године су осамдесете, Кери је обична средњошколка која сања да постане писац. Њен миран живот из корена помера фатални младић Сабастијан, али и предлог њеног оца да отпутује у Њујорк. Шта се десило пре „Секса и града“ гледаћемо од јануара у серији „Керини дневници“.

Обожаватељи серије и филмова Секс и град са нестрпљењем чекају преднаставак који ће се бавити Кериним животом пре него што је постала позната колумнисткиња.

Судећи према недавно објављеном трејлеру, публика има чему да се нада. Млада, свежа глумачка постава са Аном Софијом Роб на челу веома озбиљно се ухватила укоштац са доживљајима које треба приказати.

Млада Кери Бредшо се, као и свака средњошколка, труди да се уклопи у друштво, а велику промену у њен живот уноси предлог оца да оде у Њујорк и тамо окуша своју срећу као писац.

У новој серији нема ни трага од добро познатих ликова Саманте Џоунс, Шарлоте Јорк и Миранде Хобс, али зато je ту фатални мушкарац у Керином животу – Себастијан Кид, кога тумачи Остин Батлер.

Керине авантуре из осамдесетих година прошлог века прва ће емитовати америчка телевизија CW од јануара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи