Читај ми!

Доктор Хаус рекао збогом пацијентима

Jедан од најпознатијих британских глумаца, Хју Лори, који игра доктора Хауса од 2004. године, опростио се од своје животне улоге на забави у Лос Анђелесу.

У Лос Анђелесу је одржана опроштајна забава поводом завршеног снимања серије Доктор Хаус, редитеља Дејвида Шора.

Прослави су присуствовали звезда серије Хју Лори, његове колеге и стажисти који су током осам година трпели незгодну нарав бриљантног лекара и помагали му да реши неке од „нерешивих" медицинских случајева.

„Не сналазим се на растанцима. Не знам да кажем збогом... Додуше, не знам ни 'добар дан' да кажем како би требало... Тешко је опростити се од 300 људи са којима си радио осам година. Ово је веома емотиван тренутак", рекао је Лори.

Британац Хју Лори је играјући Хауса постао популаран широм Америке, зарадио шест Еми номинација, два пута освојио Златни глобус и постао најплаћенији телевизијски глумац у САД, са 700.000 долара по епизоди.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи