Читај ми!

Још филм са Кустом, па могу у пензију!

Једна од највећих звезда 62. Берлинала, глумица Салма Хајек, у ексклузивном интервјуу за РТС, рекла је да се радује сарадњи с Кустурицом и да с нестрпљењем очекује снимање филма „Седам пријатеља Панча Виље и жена са шест прстију“, након чега може да оде у пензију.

Звезда сапунских опера у родном Мексику, која је имала јасан циљ и довољно храбрости, ризиковала је дотадашњу каријеру одласком у Лос Анђелес, где се борила да буде озбиљно схваћена и успела је.

Играла је у независним продукцијама, биографским филмовима, какво је остварење о Фриди Кало, као и у хит блокбастерима.

Сматра се првом мексичком глумицом познатом у Холивуду, још од времена Долорес де Рио.

„Четрдесет милиона Латиноамериканаца живи у САД, па је другим глумицама требало много времена да се пробију. Сада имају сјајне каријере и било је време да се то деси", рекла је Хајекова.

Шпанска комедија пуна ироније и апсурдних ситуација Како срећа хоће, подсмева се таблоидним медијима и ријалити шоу програмима, који доносе инстант славу.

„Медији су сада веома заинтересовани да прикажу ствари које нису пријатне. То видимо сваки дан, то је део нашег живота. Ово је филм који говори о животу у данашње време, о младима, незапослености и другим проблемима", одговорила је Хајекова на питање какав однос има према таблоидном.

„Ништа друго, него да ће то бити сјајан филм. Кустурица је изузетан редитељ. То ће можда бити најузбудљивији филм који ћу радити. Сценарио је величанствен, ликови су међу најбољима које сам икада прочитала. Ако урадим филм са Кустурицом, онда могу да одем у пензију. Једва чекам да почнем да снимам", рекла је глумица по питању сарадње са Кустурицом.

Салма Хајек нам открива да ће филм о животу славног револуционара у коме ће играти и Бенисио дел Торо, бити заправо специфична љубавна прича.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи