Читај ми!

Пријатељи заратили због жене

Акциона комедија „Ово значи рат“ у којој двојица професионалних шпијуна, али и пријатеља, ратују због љубави и наклоности једне плавуше, премијерно ће бити приказана 15. фебруара у Центру „Сава“.

Како изгледа када се два најбоља пријатеља, професионална шпијуна, заљубе у исту жену и у борби за њену љубав забораве на пријатељство, тема је акционе комедије Ово значи рат чија је премијера заказана за 15. фебруар у Центру „Сава", у 20 часова и 30 минута.

Том Харди и Крис Пајн тумаче ликове два најбоља оперативца агенције ЦИА која су, истовремено, и најбољи пријатељи.

Када схвате да су заљубљени у исту жену, сва пријатељска правила престају да важе, а своје шпијунске вештине и најсавременије оружје користе у борби један против другог.

Док њих двојица ратују и уништавају све пред собом, Лорен, коју тумачи Риз Видерспун, никако не може да се одлучи који је од њих двојице више привлачи.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи