Читај ми!

Усавршене таблете за „пеглање“ бора

Нови препарат у виду таблета који ефикасно елиминише боре и смањује „лепезе“ око очију, могао би ускоро да замени ботокс и креме намењене зрелој кожи. Британски стручњаци тврде да се ове таблете супротстављају старењу коже на генетском нивоу.

Научници из Велике Британије су пронашли замену за ботокс и креме намењене зрелој кожи, усавршивши таблете које утичу на дубоке слојеве коже. Оне делују изнутра, тако што елиминишу боре и смањују „лепезе" око очију.

Како је објавио лондонски дневник Дејли телеграф, у клиничком испитивању новог препарата, у коме је учествовало око 500 жена, утврђено је да су дубоке боре око очију код ових дама током 14 недеља смањене за више од 30 процената.

Пилуле за лепоту садрже мешавину прехрамбених екстракта, витамине C и E, изофлавоне, ликопине, омега-3.

Стручњаци су уверени да се ове компоненте супротстављају старењу коже на генетском нивоу.

Један од аутора препарата Џон Кејси тврди да средство активира гене који производе естроген и колаген.

Таблете против бора, тврде њихови изумитељи, ускоро ће се појавити у обичним енглеским апотекама, које ће коштати у гераницама до 35 фунти за једномесечну употребу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи