Читај ми!

Чаробне панталонице за мршављење

Нема милости у борби против наслага на куковима и бутинама! Уз помоћ науке, то јест посебне методе коришћења топлоте из зноја, „вруће панталонице“ топе масти и уклањају целулит. Произвођачи корисницима обећавају да ће им за само 14 дана бити потребна два броја мања одећа.

Лето је при крају и жене широм света уздишу са олакшањем, јер не морају да брину како ће изгледати у оскудним купаћим костимима.

Међутим, за оне које желе да имају лепу линију без обзира на сезону, стручњаци су дизајнирали „вруће панталоне".

Оно што панталонице чини посебним јесте то што произвођач гарантује да ће корисници моћи да ускоче у два броја мање фармерке и то за само две недеље.

Уз помоћ посебне технологије, „вруће панталонице" редукују масти у организму, а и целулит, тако што користе природну топлоту тела да би повећале знојење и до 80 одсто.

Резултати истраживања показали су да за сваки милилитар зноја тело спржи и пола калорије.

Жена просечно ослободи 600 милилитара зноја у току дана, а да и не примети.

За време двонедељног испитивања, 19 од 20 жена је изјавило да је имало мањи обим након што је носило магичне панталонице сваког дана по 30 минута.

Просечни резултати показују губитак од четири до шест килограма за две недеље ношења.

Панталонице које се продају на сајту Zaggora.com и коштају 44,99 фунти (51,5 евра) могу се носити по кући или напољу, у кревету током ноћи или преко дана, саме или испод тренерке.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи