Читај ми!

Масажа жадом за врхунско опуштање

Зеленкасто камење, расхлађено и загрејано, вођено вештим рукама по напетим леђима има вишеструко благотворно дејство на организам. Већ после прве масаже жадом, тврде стручњаци, последице стреса и токсини почеће да „беже“, а квалитетан сан неприметно ће да се прикраде.

Традиционално коришћени као накит да призову љубав, донесу новац и штите од зле среће каменчићи од жада све чешће су у козметичким салонима, спа центрима и кућама масаже.

У многим културама постоји веровање да је за органе који су нарочито на удару стреса жад идеалан, као и за подстицање избацивања токсина из организма.

Управо због тих особина, али и благотворног утицаја на ћелије и људски организам у целости, тело има корисног савезника који му помаже да ојача своје одбрамбене снаге и поспеши способност самоизлечења.

И од визуелног контакта са жадом имамо користи јер камен зелене боје делује умирујуће на очи, а самим тим и на цело тело.

Међутим, комбинована масажа расхлађеним и загрејаним камењем жада отвара нове видике и то не само када је о релаксацији реч.

Камење се распореди по телу, а затим стручна особа започиње масажу у којој топлота игра кључну улогу. Различита температура камења подстиче циркулацију, јача имуни систем и утиче на побољшање сна, обећавају стручњаци за масажу жадом.

Да би ужитак био потпун, а масажа безбедна жад се посебно обрађује.   

Комади зеленог минерала сечени су тако да не буду једноличног облика и величине, а затим се посебна пажња посвећује брушењу како би крајњи производ нежно и свилекасто додиривао кожу током масаже.

Остаје само да се препустимо магији зеленог камења, етеричних уља и сигурним рукама професионалних масера.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи