Читај ми!

Микрорезонантном терапијом против гастритиса и других обољења

Запаљење слузокоже желуца, познатије као гастритис једно је од најчешћих желудачних обољења, а пролеће је време када се многи жале на ове тегобе. То није случајно. Са пролећем долази до хормонских промена и мења се киселост желуца.

„Обично се пацијенти жале на бол у горњем делу стомака, попут жарења и печења. Ове тегобе су обично праћене другим симптомима попут муке, горушице, надимања, а може се чак јавити и крв у столици“, објашњава др Владимир Синицки, радиолог и специјалиста квантне медицине.

Гастритис је, појашњава, психосоматско обољење и најчешћи узрок је дуготрајни стрес. Осим тога, фактори који доводе до њега су и пушење, алкохол, превише зачињена и масна храна, црвено месо, пуномасни сиреви и пржена храна.

Такође негативно на желудац утиче честа употреба лекова који се користе против болова, попут бруфена, диклофена, аспирина...

Иако је током пролећа и јесени чешћа појава гастритиса, то обољење „влада“ и током остатка године и све је чешће због начина живота, стреса, нередовне и неадекватне исхране.

Код обољења желуца не треба заборавити и инфекцију бактеријом хеликобактер пилори која је једина бактерија која може да опстане у киселој средини желуца и која изазива бројне тегобе, чир и гастритис.

„Уз помоћ микрорезонантне терапије можемо доса да помогнемо код гастритиса, практично да га излечимо, као и чиреве на желуцу и дванаестопалачном цреву. Хеликобактер може да доведе и до канцера. Помоћу терапије доводимо до смиривања упале слузнице. Терапија траје 12 дана и уз промену исхране то је довољан временски период да се гастритис и улкусна болест излече“, истиче Синицки.

Уз помоћ биорезонантног и термовизијског скенера може да се уради дијагностика читавог организма и то је најбољи начин да се уради систематски преглед.

„На овај начин снимају се глава, врат, кичмени стуб, срце, плућа, штитна жлезда, дојке и сви остали унутрашњи органи без икакве инвазивне дијагностичке методе“, наводи радиолог и специјалиста квантне медицине.

Микрорезонантном терапијом могу се лечити и друга обољења – иритабилни колон, улцерозни колитис, кронова болест, али се могу лечити и алергије, астма и друга обољења.

понедељак, 07. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи