Ко је више "варао" партнера у време пандемије

Према истраживањима која је урадила америчка страница "dating.com" за 2.000 испитаника, 50 одсто жена истиче да их је партнер преварио током пандемије коронавируса.

Иако се логистика варања можда чини немогућом током пандемије, ново истраживање показало је да то не спречава људе да буду неверни.

Преко половине свих испитаних око 55 одсто сумњало је да је њихов партнер варао. Око 45 одсто анкетираних жена изјавило је да су их преварили, заједно са 15 одсто мушкараца. Скоро једна трећина испитаника рекла је да се афера догодила интензитетом старог пламена, а 20 одсто младића је прешло у озбиљније везе након што су раскинули са својим партнером.

Разлози преваре нису изненађујући. Једна трећина каже да је преварена јер је партнер осетио старе искре с бившим, односно бившом, док је 20 одсто њих рекло да се иста ствар десила, али с неком новом особом.

"Карантин је био одличан тест за све парове, неки су учврстили однос и још боље се упознали, док су неки схватили да баш и нису једно за друго", истакла је Марија Саливан, потпредседница dating.com-а.

Истраживања су показала да су се многи окренули управо апликацијама и страницама за упознавање људи током овог тешког и изазовног периода.

Психолози са с Универзитета у Тенесију, истакли су да стрес током пандемије уништава односе и да се људи пребацују на апликације за дружење како би се забавили.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 18. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи