Фестивал здравља у Београду 5. и 6. априла

У Дому омладине Београда 5. и 6. априла биће одржан 15. Фестивал здравља. Учествоваће више од 80 излагача међу којима су домови здравља, приватне ординације, болнице и апотеке, фармацеутске куће, фитнес, велнес и бањски центри, произвођачи здравих производа и козметике и сви који се баве здравим стиловима живота.

Ове године, фестивал здравља биће посвећен здравим стиловима живота, борби против нерационалне употребе антибиотика, значају савремене радиолошке дијагностике у раном откривању болести, употреби апликација у служби рекреације и спортских активности, а биће представљен и пројекат за младе „Будућност за петицу“.

На неколико пунктова биће организовани бесплатни прегледи за грађане, између осталог, општег здравственог стања и притиска, мерење нивоа шећера у крви, нутриционистички прегледи, израчунавање ризика за добијање дијабетеса, а дијагностички центар „Афидеа“ – генерални спонзор фестивала – делиће бесплатне прегледе на ултразвуку и мамографу и ваучере са попустом за снимање на магнетној резонанци и скенеру.

Здравствени радници ће и овога пута моћи бесплатно да присуствују акредитованим предавањима и добију бодове за обнављање лиценце.

Предавања за заинтересоване грађане на разне теме из области здравља одржаће најеминентнији стручњаци из света медицине, а трибине ће имати и медији и удружења пацијената.

На сваких пола сата на бини ће се смењивати програми вежбања намењени за грађане свих узраста.

Биће одржане и дегустације здравих производа и упознавање посетилаца са производима и услугама излагача. Главни промотер 15. фестивала здравља „Афидеа“ је портпарол београдске Хитне помоћи др Нада Мацура.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи