Читај ми!

Ходајте боси што чешће!

Енергија тла, сa којом тело долази у додир ходањем босим ногама по земљи, ствара позитивну промену целокупног организма, тврде научници са Универзитета „Патанђали“. На овај начин могу да се спрече упале, хронични болови, побољша циркулација и смањи стрес.

Савремени начин живота подразумева потпуну изолованост од Земље, а због тога организам доживљава електро-шокове, који за последицу имају упале и запаљења, хроничне болове, нарушен биоритам, а тело постаје нестабилно. Такав организам долази у неприродно стање.

Због тога индијски научници препоручују свакодневно ходање босим ногама по земљи, наравно уколико то временски услови дозвољавају.

Према њиховом мишљењу, на тај начин би се ублажили многи здравствени проблеми, који муче целокупну популацију на планети.

Циљ ходања босим ногама по чврстој земљи јесте да се испразни електрострес како тело не би преживљавало електро-шокове и како би се вратило у стабилно и природно стање, тврде научници са Универзитета „Патанђали".

Стручњаци саветују да би се осетио ефекат приземљивања, да је довољно само да се пронађе мањи део земљишта на коме нема траве и да се хода босим ногама, идеално би било око 45 минута дневно.

На овај начин доћи ће до побољшања или нестанка многих симптома повезаних са упалама, хроничним боловима, циркулацијом, спавањем, животном енергијом, стресом.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи