Читај ми!

Млеко смирује живце

Немачки научници препоручују редовно испијање чаше топлог млека пред спавање, јер су фосфолипиди које садржи идеални за људе под стресом – доносе равнотежу и враћају когнитивне способности.

Млеко је одличан лек за брисање последица стреса, а немачки научници су доказали да редовно испијање чаше топлог млека пре спавања одмара мозак.

Студија немачких стручњака показала је да су фосфолипиди у млеку благодет за људе под стресом.

Иако многи сматрају да је млеко због масноћа и изазивања алергија потребно избегавати и да га многи не подносе, научници га, ипак, препоручују.

Истраживачи на Универзитету у Триру доказали су да пијење млека доноси равнотежу и враћа когнитивне (спознајне) способности које су угрожене стресом.

Зато чаша млаког млека пре спавања „брише" тежак дан и олакшава сан.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи