Шпијун на модној писти

Лепа Рускиња Ана Чепмен, која је у јулу 2010. године изазвала један од највећих шпијунских скандала још од доба Хладног рата, дебитовала је као манекенка. И није се прославила - пиштољ јој је испао већ на трећем кораку!

Ана Чепмен, коју је Еф-Би-Ај (FBI) прошле године у Америци ухапсио и депортовао у Русију са још осам „саучесника“, под сумњом да се баве шпијунажом, прошетала је модном пистом на Недељи моде у Москви, у правом шпијунском издању.

Атрактивна риђокоса Рускиња све је изненадила када се појавила на ревији куће Shiyan & Rudkovskaya, у кожном комплету држећи прави пиштољ прислоњен на врат манекена до себе, ни мање ни више него Диме Билана, популарног руског певача.

Упркос шпијунском реномеу, 29-годишња Ана показала је да није баш превише вична у баратању пиштољем који јој је испао из руку чим се попела на писту.

„За специјалног агента, пиштољ је део професије. То је нешто свето. Њена немарност је, просто, неприхватљива", коментарисао је један ветеран КГБ у изјави за локалне медије.

Ово није Анин први „наоружани" излет у свету моде. Недавно је снимила секси едиторијал за руско издање часописа Максим за који је позирала у изазовном вешу, такође, са пиштољем.