Читај ми!

Џејмс Корден одложио почетак представе како би публика могла да гледа извођење пенала

Представа Џејмса Кордена, „Конституент“, требало је да почне баш када је меч између Швајцарске и Енглеске стигао до извођења пенала, а како је већина публике је била залепљена за екране телефона, глумац је одлучио да најпре сви заједно погледају завршетак меча.

Џејмс Корден одложио почетак представе како би публика могла да гледа извођење пенала Џејмс Корден одложио почетак представе како би публика могла да гледа извођење пенала

Неколико минута у суботу увече, Енглеска је стрепела док су њени најбољи фудбалери стајали у реду за извођење пенала против Швајцарске у четвртфиналу Европског првенства у фудбалу.

Изузетак није била ни публика у лондонском позоришту Олд Вик. Док је публика била повијена над екранима телефона неколико тренутака пре него што је требало да почне извођење политичке драме Конституент, њене звезде су такође биле у недоумици.

На крају су донели неочекивану одлуку. Уводна сцена је одложена како би глумци, продукцијски тим и публика могли да гледају напето извођење пенала.

Трочлана екипа представе Конституент – Џејмс Корден, Ана Максвел Мартин и Закари Харт – гледала је меч на екрану у просторији за пробе позоришта.

„Када су почели продужеци, обукли смо костиме. Продужеци су завршени око три минута пре него што је представа требало да почне. Помислили смо: 'О, човече, ово је баш без везе, али морамо да почнемо'“, испричао је Корден.

„Онда смо чули 'Јесс' из публике, погледали смо се и рекли: 'Па сви гледају.' Извирили смо иза сцене и видели пуно осветљених екрана телефона у публици.

„Није био тренутак за озбиљну представу о озбиљним питањима. Тако смо ја, Ана и Зак изашли на бину са ајпедом и коментарисали извођење пенала. Било је то заиста дивно, живо, величанствено колективно искуство. Један од мојих омиљених тренутака који сам имао до сада у каријери.”

Деведесетоминутна представа, политичка драма о сукобу између посланице и љутитог гласача, почела је са десетак минута закашњења.

Није било тешко променити брзину са гледања пенала на играње захтевних улога у озбиљној драми, рекао је Корден. „Био је то наш други наступ тог дана, тако да смо већ били у ритму. Али питам се да ли би било другачије да смо изгубили."

Корден, навијач Вест Хема, рекао је да је пропустио много мечева на Европском првенству због представа. У среду, полуфинале Енглеске против Холандије почиње у 20 часова, пола сата након отварања завесе на Олд Вику.

„Ухватићемо крај меча“, каже Корден. Пролазак Енглеске у полуфинале био је „невероватан успех", додао је глумац.

понедељак, 08. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару