Читај ми!

Године су само број – Аргентинка са 60 година умало постала кандидаткиња за Мис универзума

Шездесетогодишњој Алехандри Мариси Родригез прекинути су снови да постане најстарија такмичарка за Мис универзум, након што није прошла у последњој вечери избора за аргентинску кандидаткињу у том такмичењу.

Болничка правница је од уласка у такмичење за Мис Аргентине освојила срца обожавалаца и постала симбол борбе против старосне дискриминације. Иако није освојила такмичење, понела је титулу „најлепшег лица“, једне од неколико категорија које укључују најбољу вечерњу тоалету, најбољи купаћи костим и најелегантнија такмичарка.

Током такмичења захвалила се свима који су славили њен успех у избору за Мис Буенос Ајреса прошлог месеца. Њена победа тамо, након што је Мис универзума уклонио дугогодишњу старосну границу, генерисала је пажњу светских медија који су јој донели локалну славу.

Од почетног појављивања, правница из града Ла Плата, јужно од Буенос Ајреса, врло брзо се уклопила у караван Мис Аргентине заједно са девојкама више деценија млађим од себе и обећала обожаваоцима да ће показати да су године заиста само број.

„Због тога што се мени десило, мислим да су се отворила врата за многе људе којима није било лако. Била је ово авантура и нисам имала никаква очекивања сем да приватим ово као изазов“, истакла је Алехандра Родригез.

За део такмичења у купаћим костимима, Родригезова се одлучила за скромни једноделни костим, а обожаваоци су је наградили узвицима и трубама.

Ипак, судијама се више допала Магали Бенехам, 29-годишња глумица и модел из Кордобе која се одлучила за атрактивни плави дводелни бикини и високе потпетице. Млађа такмичарка победила је у категорији „најбољи купаћи костим“ и на крају тријумфовала и постала Мис Аргентина.

четвртак, 20. јун 2024.
34° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије