Читај ми!

Прва продавница канабиса отворена је у Њујорку

Њујорк је легализовао марихуану током 2022. године, уз одобрење локалном становништву да може да поседује до 85 грама канабиса за личну употребу. Због тога је у мају 2023. године у Њујорку отворен луксузни простор назван Готам, који се простире на два спрата.

Основала га је Џоан Вилсон, а позната по својим улагањима у луксузне брендове. У понуди продавнице наћиће се све врсте производа од канабиса, од јела, електронских испаривача до цигарета и уља спремних за јело.

Малопродајни простор који се простире на 260 квадратних метара, дизајнирао Синема Вита веома је модера, одише луксузом , а целим простором доминира дрво.

Други део продавнице има минималистички дизајн са стакленим полицама које садрже производе на бази ЦБД-а. У оквиру продавнице постоји и простор у коме ће се одржавати културни и музички догађаји.

Намера нам је била да понудимо простор који је јединствен и први у нашој метрополи. Готам је продавница у којој посетиоци могу да открију нешто ново, прегледају брендове и уживају у невероватној уметности кроз посебну њујоршку естетику. У нашој продавници продајемо и канабис“, истакао је креативни директор Готама Били Ричардс.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво