Читај ми!

Индијски званичник исушио резервоар хидроцентрале јер му је телефон испао у њега

Индијски званичник суспендован је након што је наредио да се отвори брана и испразни резервоар у који му је упао мобилни телефон.

Три дана је требало да се испумпају милиони литара воде кроз брану, јер је Раџеш Вишвас испустио телефон док је правио селфи.

Да читава ситуација буде још гора, када су га после свега пронашли, телефон није радио.

Вишвас је тврдио да се на телефону налазе осетљиве информације и подаци које је потребно вратити, али је на крају оптужен за злоупотребу положаја.

Инспектор за храну је испустио свој „самсунг“ вредан око 1.200 евра у резервоар Керката у централној индијској држави Чатисгарх.

Пошто рониоци нису успели да га пронађу, платио је да се донесе пумпа на дизел.

Рекао је да има усмену дозволу од званичника да избаци „нешто воде у оближњи канал“ и објаснио да му је званичник додао да би то „заправо било од добробити пољопривредницима“.

Пумпа је радила неколико дана и испразнила два милиона литара воде, довољно да за наводњавање 600 хектара обрадиве површине.

Његови напори су, међутим, прекинути када је други званичник из канцеларије за управљање водама дошао на основу притужбе.

Суспендован је док се не заврши истрага. Вода је есенцијални ресурс и не може да се траћи на овакав начин“, рекла је Пријанка Шукла, окружна званичница.

понедељак, 29. мај 2023.
17° C

Коментари

Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
PTc
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Operacija kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.