Читај ми!

Американка у 78. години трећи пут ухапшена у пљачки банке

Седамдесетосмогодишња Бони Гуч, која је већ била осуђивана за пљачку банке, суочава се са новим оптужбама, пошто је у једној банци у Мисурију благајнику предала цедуљицу са поруком да јој дâ „13.000 долара у мањим апоенима“, уз љубазно извињење: „Хвала, нисам хтела да вас уплашим“.

Госпођа је наводно рекла благајнику да не броји новац и да јој га „само дâ“. Безбедносна камера је забележила и како Бони Гуч удара на шалтерско стакло и каже благајнику да пожури.

Након пљачке није далеко одмакла, јер су је полицајци ухапсили само три километра од места злочина, а украдени новац је био разбацан по поду аутомобила, преноси Гардијан, не наводећи да ли је старица била наоружана.

Старица је, како тврди полиција, јако мирисала на алкохол. Шеф полиције града Плезент Хил у Мисурију, Томи Рајт, рекао је да је цела ситуација једноставно тужна", али да је госпођа прилично лукава, јер је носила заштитну маску Н95, наочаре за сунце и заштитне рукавице.

Гучовој је одређена кауција од 25.000 долара за излазак из затвора.

Иначе, пре три године, полиција ју је ухапсила након што је опљачкала другу банку у истом граду. У пљачки 2020. године, Гучова је оптужена за крађу и осуђена, али јој је казна преиначена у условну која је истекла у новембру 2021. Иначе, најновија оптужба долази 46 година након још једне осуде. Према кривичној пријави из 2020. године, била је осуђена и за пљачку банке у Калифорнији 1977. године.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи