Финска поклања путовање за десет странаца да науче како да буду срећни

Финска која је проглашена за најсрећнију земљу на свету, поклања бесплатно путовање у ту земљу на четвородневни мајсторски курс финске филозофије и животне равнотеже. Први фински Мастер клас среће (Masterclass of Happiness) одржаће се од 12. до 15. јуна у луксузном одмаралишту Куру у јужној Финској.

Финска поклања путовање за десет странаца да науче како да буду срећни Финска поклања путовање за десет странаца да науче како да буду срећни

Финска је поново рангирана као најсрећнија земља на свету. Извештај о срећи у свету одао је почаст овој земљи четврту годину заредом. Мада то некима изгледа као тежак подвиг, из туристичке организације Финске, „Визит Финланд“, каже да је у питању стање ума и желе да тим вештинама науче и друге да пронађу срећу. Зато су одлучили да организују мајсторски курс о срећи.

„Финце често питају: ’Зашто сте тако срећни?‘. Верујемо да финска срећа произилази из блиског односа са природом и нашег опуштеног начина живота“, рекао је Хели Јименез, директор међународног маркетинга у „Бизнис Финланду“. „Финска је пуна импресивних доживљаја у природи. Наше шуме препуне енергије, шармантна језера и живописни острвски пејзажи су савршена места за опуштање, опуштање и додир са својом унутрашњом срећом.”

Мастерклас среће

Мастерклас среће је четвородневни, индивидуални интензивни курс који ће бити организован овог лета. Биће усмерен на четири теме: храна и благостање, здравље и равнотежа, дизајн и свакодневица и природа и начин живота.

Кратки курс воде стручњаци из различитих области који ће поделити своја искуства и методе, као и објаснити како се ове ствари комбинују како би се достигао срећан начин живота.

„Визит Финланд“ тражи слободне људе који су заинтересовани за добробит и отвореног су ума. Учесници ће бити снимани током наставе, а „Визит Финланд“ ће користити видео у промотивне сврхе.

Онима који буду изабрани биће покривени трошкови путовања и смештаја, али не и трошкови курса.

Смештај

Током мајсторског курса, полазници ће боравити у ол-инклузив одмаралишту Куру смештеном у приватној вили уз језеро у финском региону Лакеланд.

Налази се у шуми, за коју Финци верују да има невероватне исцелитељске моћи. У собама нема телевизора чиме наглашавају потребу за дигиталном детоксикацијом, али вај-фај је доступан ако је потребно. Свака вила има приватну сауну и спа центар, и пажљиво истражене садржаје који ће гостима помоћи да се наспавају

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво