Читај ми!

Ријана на полувремену Супербоула, а у рекламама опет све пришти од звезда

Публику ће на полувремену Супербоула 2023 забављати нико други до Ријана, која је 2019. одбила позив. Док ће у рекламама које се специјално припремају за овај спортски шоу продефиловати звезде од Џона Траволте, Серене Вилијамс, Адама Драјвера и многих других.

Сви се слажу да ће Ријана испунити очекивања публике на највећем догађају године који прате милиони гледалаца, мада се очекује да ће њен шоу бити прилагођен свим узрастима, односно прилагођен целој породици.

Још један важан фактор који ће утицати на шоу Супербоула је главни спонзор, а то је ове године „Епл мјузик“. Дакле, званично то ће бити „Епл мјузик халфтајм шоу“ (Apple Music Halftime Shov), што значи да уз врхунског извођача и врхунског спонзора, али и на основу тизера, може се очекивати прави спектакл.

Супеболул је више од фудбала

Супербоул, који је по традици нагледанији спортски догађај у Сједињеним Државама, представља излог за компаније, а за рекламне агенције прилика да продају њихове производе и услуге у огласима који више личе на мини-филмове. До сада су рекламе пивских компанија предњачиле пре недељне утакмице, али брендови хране, аутомобилске компаније и онлајн услуге такође имају значајну тежину.

Све је препуно познатих личности, а специјални ефекти заслепљују. Неке рекламе играју на емоције, док у другима хумор доминира. Поједине одмах постају хитови, а поједине збуњују гледаце.

Компаније већ објављују тизере, па чак и пуне верзије својих реклама уочи данашње утакмице, на којој ће се Канзас Сити чифси супротставити Филаделфија иглсима у Глендејлу у Аризони.

Squarespace: Адам Дривер се умножава

Док размишља о томе како је „Скверспејс“ веб-локација која прави друге веб-странице, глумац Адам Дривер се уножава у безброј верзија себе.

T-Mobile: Нови комшија

Џон Траволта придружује се Заку Брафу и Доналду Фејсону у музичкој нумери инспирисаној темом из Брилијантина у реклами за Т-Мобајлов 5Г кућни интернет.

Пепси зеро: Стив Мартин и Бен Стилер

„Пепси“ није желео да се појави само са једном рекламом, већ су припремили две, обе под називом „Сјајна глума или одличан укус?“. У једној се појављује глумац и комичар Стив Мартин, а на другој глумац и комичар Бен Стилер.

Гугл: Поправљено на Пикселу

Ејми Шумер, Јанис Адетокомбо и Доџа Кет поправљају своје фотографије користећи функције за уређивање слика које им пружа њихов телефон Гугл Пиксел 7. Збогом бивши момци, лоши модни избори и мутни снимци.

Скечерс: Снуп Дог

Реп звезда Снуп Дог показује своје „скечерсице“ док лети авионом, вози бицикл, шиша пса и тренира фудбал. Уз њега се појављује и низ гостујућих звезда.

Џенерал моторс и Нетфликс

Џенерал моторс и Нетфликс су се удружили да промовишу електрична возила, део партнерства које подразумева да ћемо гледати више електричних аутомобила у Нетфликсовој продукцији. Вил Фарел глуми заједно са одабраним Нетфликсовим звездама из серија: Бриџертон, Стрејнџер тингс и Сквид гејм.

Michelob Ultra: Дан нових чланова

Бренд пива Michelob Ultra изабрао је голф за највећи дан фудбала. Реклама са славним личностима, инспирисана селијом из осамдесетих, Голф клуб, супротставља тениску суперзвезду Серену Вилијамс против глумца Брајана Кокса из серије Наследници, у мечу века.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи