Читај ми!

Председник позива да одаберемо „Најлепше домаћинство Србије“

Председник Србије Александар Вучић, након успешног фото-конкурса „Наша најлепша Србија“, за нови годишњи конкурс поставио је тему „Најлепше домаћинство Србије“.

„Драги суграђани, хвала вам за фотографије наше прелепе земље и за све незаборавне пределе Србије које сте овековечили са много умешности и љубави“, наводи се на налогу Будућност Србије АВ на Инстаграму.

Председник Србије Александар Вучић позива учеснике конкурса да осете топлину старих огњишта, симбола наших корена и традиције.

„Хајде да поносно покажемо наше вртове и препуне амбаре, кошаре и торове, домаћинске трпезе и веранде, руком неговане ружичњаке и баште, камене стазице, капије и дворишта, хајде да се сви поново сетимо зашто је наша Србија 'песма међу народима' и зашто је свака кућа у овој благородној земљи најјачи темељ на којем градимо будућност за све“, поручио је председник.

Конкурс почиње ове суботе, када ће и бити објављена прва фотографија недеље, наводи се у објави.

Фотографије се шаљу на адресу najlepsedomacinstvo@predsednik.rs.

Награде за најлепше слике на тему „Наша најлепша Србија“, конкурса на који је стигло на хиљаде фотографија, председник ће ауторима уручити у петак, 13. јануара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи