Читај ми!

Полицајци маскирани у Осветнике похапсили нарко-банду у Перуу

Припадници перуанске полиције обучени у костиме „Марвелових“ суперхероја извели су успешну рацију у Лими.

Маскирани у Спајдермена, Капетана Америку, Тора и Црну удовицу, полицајци су се представили као глумци који су дошли да забављају децу у оближњој школи.

„Операција Марвел“, како је полиција назвала рацију, имала је за циљ хапшење нарко-банде.

Четири полицајца у костимима Осветника ноншалантно су се прошетала улицама насеља Сан Хуан де Луриганчо, а када су стигли до куће у којој се налазила банда, извадили су специјалну опрему и провалили кроз улазна врата, након чега је још 10 припадника полиције упало.

Са лисицама на рукама завршила су три мушкарца и једна жена, полиција је запленила и већу количину марихуане, коке у пасти и готовог кокаина у праху.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи