Читај ми!

Можете ли да решите загонетку коју је ЦИА задала за Ноћ вештица

Америчка Централна обавештајна агенција и ове године понудила је загонетку у духу Ноћи вештица на којој треба уочити разлике између две фотографије. Задатак је много тежи него што се у први мах чини.

У оквиру свог одељења „Деца шпијуни“ (Spy Kids), ЦИА нуди онлајн игрице кроз које заинтересовани могу да провере своју способност оријентације, вештину откривања детаља и тактичког размишљања.

Једна од таквих игара је и анализа фотографија на којима играчи треба да уоче разлике.

Како би били у духу са Ноћи вештица, у Агенцији су играчима понудили фотографије у том духу и дали им три минута да уоче разлике.

Неке од детаља је лако уочити, али већина је намењена људима са веома оштрим оком.

ЦИА је игру рекламирала на свом званичном налогу на Твитеру где је објављен модификован исечак фотографија.

За разлику од других игара за анализу фотографија које су до сада нудили за решавање, ова верзија за Ноћ вештица не даје одмах резултат, већ ће играчи морати да сачекају 31. октобар како би открили да ли су успели да пронађу све разлике.

Ово је друга година заредом да је ЦИА креирала верзију игре за Ноћ вештица.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи