Читај ми!

Годину дана се правио да је мртав да би добио улогу мртваца у серији Место злочина: Вегас

Џош Најли провео је годину дана постављајући снимке себе како глуми да је мртав да би добио улогу својих снова – да буде мртвац у серији Место злочина: Вегас.

Најли из Кентакија је коначно после многих месеци привукао пажњу продуцената Места злочина: Вегас, након што је поставио стотине клипова на Тик-Току.

Своју уметничку слободу и машту показао је тако што је мртваца играо у столници на љуљање, пребачен преко пулта или стола, како лежи у блату...

Једина сличност са сваком од поза је што лежи непомично.

Осим глумачког талента, четрдесетједногодишњи менаџер ресторана такође је имао и још једно објашњење зашто је тако добар у томе.

„Делимично је и лењост. Схватио сам да би то био најлакши начин да се заиста појавим у некој серији или филму, а да не напуштам Кентаки и идем на аудиције“, рекао је за Вашингтон пост.

Међутим, каже да ни то није било лако, али и да је време проведено глумећи леш допринело размишљању и већем разумевању процеса старења.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи