Читај ми!

„Еврима" је коначно запловила, наредне туре за оне са дубоким џепом

Дуго очекивано крстарење „Риц-Карлтон“ суперјахтом коначно је почело, три и по године након што је првобитно планирано да се крене на прву пловидбу.

„Еврима" је коначно запловила, наредне туре за оне са дубоким џепом „Еврима" је коначно запловила, наредне туре за оне са дубоким џепом

„Еврима“ – прва од три посебне јахте из колекције „Риц-Карлтон Јахт колекшн“ познатог хотелског ланца, почела је 15. октобра седмоноћно крстарење од Барселоне у Шпанији до Нице у Француској. 

Брод дужине 190 метара, који може да прими 298 путника, састоји се од 149 апартмана са приватном терасом, као и прозорима од пода до плафона, а има и базен, вински подрум, спа центар, ноћни клуб и сопствену марину. 

Почетна цена једнонедељног боравка је 6.400 долара по особи за путовања Медитераном, док путовања до Кариба почињу са ценом од 5.100 долара по особи, са могућностима смештаја у распону од стандардних кабина, до двоспратних апартмана у „поткровљу“ и пространих апартмана са приватном хидромасажном кадом. 

Они који се нађу на овим луксузним крстарењима могу очекивати „услугу по златном стандарду“ – јахта има бројно особље, обиље простора и садржаја међу којима су могућности за бављење разним спортовима, врхунски ресторани, забавне и тематске вечери.

Ту је и посебна дечја установа са богатим програмом за оне узраста од четири до 12 година.

„Еврима“, што на грчком значи „откриће“, пловиће до низа дестинација широм Медитерана, Кариба, као и Централне Америке и Јужне Америке, а већина крстарења траје од седам до 10 ноћи.

У припреми су још две луксузне јахте истог бренда – „Илма“ и „Луминара“ које су тренутно у изградњи у бродоградилишту у Сен Назеру у Француској.

„Риц-Карлтон“ је први пут најавио планове о подухватима у свету луксузних јахти још 2017. године.

„Риц-Карлтон колекција јахти представља својеврсну револуцију у индустрији луксузних јахти, стварајући јединствену категорију дизајнирану за оне који траже бекство без премца, добро планиране квалитетне маршруте, и ниво персонализације који раније није виђен“, рекао је Даглас Протеро, испред „Риц Карлтон Јахт Колекшн“.

Све три суперјахте биће доступне за приватне туре, а иако цена таквих аранжмана није откривена, са сигурношћу се може претпоставити да ће онима који се одлуче да изнајме пловила бити потребни прилично дубоки џепови.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи