Читај ми!

Ауто-пут засут лименкама пива

Хиљаде сребрних лименки зауставиле су саобраћај на ауто-путу на Флориди. Пиво се нашло на коловозу након судара у којем је учествовало пет камиона. На срећу, у судару није било озбиљније повређених.

Ауто-пут 75 на Флориди био је привремено затворен након што се камион са пакетима компаније "Coors" сударио са другим возилом и коловоз се претворио у сребрно море лименки пива.

Ланчани судар догодио се на ауто-путу 75, око 50 километара северно од града Тампа, наводи се у саопштењу локалног одсека саобраћајне полиције Флориде.

Све је почело када је један камион с приколицом закачио други током преласка у другу траку. То је приморало друга возила да коче, али један возач није успео да реагује на време и дошло је до судара.

Камион који није успео да се заустави на време у приколици је превозио пакете пива "Silver Bullet". Лакше повреде пријавили су само они који су били у том возилу, наводи се у саопштењу.

Саобраћај је регулисан око два сата након судара у којем су конзерве расуте по ауто-путу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи