Читај ми!

Неотпакована ВХС трака филма „Повратак у будућност“ продата за 75.000 долара

Копија филма на данас заборављеном ВХС формату која је била у власништву глумца Тома Вилсона, који је играо Бифа Танена у филмском серијалу „Повратак у будућност“ на аукцији „Херитиџ аукшнса“ из Тексаса продата је за рекордну суму од 75.000 долара.

Неотпакована ВХС трака хит филма из осамдесетих Повратак у будућност продата је за 75.000 долара на првој аукцији данас заборављеног и застарелог формата за видео репродукцију.

На аукцији, коју је одржала компанија „Херитиџ аукшнс“ из Тексаса, представљено је 260 ВХС касета у оригиналном паковању, од којих су већина биле копије филмова из седамдесетих и осамдесетих година прошлог века.

Како преносе медији, цена коју је достигла касета филма Повратак у будућност је највиша по којој је до сада продата нека ВХС касета.

Копију филма која је припадала глумцу Тому Вилсону, пратила је и његова порука у којој је стајало:

„Ово је ВХС трака првог издања Повратка у будућност, коју ми је студио послао у то време. Пошто сам мисли да ће ВХС платформа постојати заувек, сачувао сам је, али сада не могу да пронађем видеорекордер. Шта да се ради. Уживајте!“.

На опште изненађење, међу колекционалима ВХС касета у последње време порасло је интересовање, посебно када су у питању прва издања хит филмова или су у оригиналном паковању.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи