Читај ми!

Шта све можете добити од секса у колима

Жена из Мисурија која је добила ХПВ инфекцију после сексуалног односа у колима наплатила је одштету од осигуравајуће куће у износу од 5,2 милиона долара.

Одштету је платила осигуравајућа компанија GEICO, а полно преносиву болест жена је од партнера добила у његовом возилу, које је код те компаније било осигурано.

И Апелациони суд у Мисурију дао је мишљење којим се потврђује првобитна пресуде Окружног суда у Џексону против осигуравајуће компаније.

Женска особа, позната за сада по иницијалима М. О., најпре је још у фебруару прошле године поднела жалбу директно компанији GEICO у којој је навела да је њен сексуални партнер из немара „допринео да се она зарази ХП вирусом, јер није предузео адекватне мере предострожности, а њу није информисао о својој дијагнози“. Такође је тврдила да „његова полиса осигурања покрива последице које су је снашле“.

У жалби је предложила да јој се исплати накнада од милион долара. У априлу 2021. GEICO је одбио ту понуду.

Када је ствар дошла до суда, у процесу је утврђено да је „у аутомобилу било сексуалне активности која је директно изазвала или директно допринела томе да се жена зарази ХПВ-ом, без обзира на то што је њен бивши партнер знао да је инфициран“, наводи се у поднеску.

Суд је накнадно навео да је 5,2 милиона долара праведна надокнада жени за штету коју је претрпела.

Наравно, компанија GEICO се одмах жалила на пресуду, одакле су тврдили да им суд није дао „смислену прилику да бране своје интересе“.

Трочлано судско веће ипак је потврдило одлуку окружног суда о одшетити од 5,2 милиона долара, упркос напорима фирме GEICO да се случај поново размотри или одбаци.

четвртак, 10. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи