Читај ми!

Младенци из аутобуса о којима мреже брује, ко су Ћосићи из двадесетшестице

О њима већ неколико дана брује друштвене мреже. Шта стоји иза необичне фотографије младенаца у аутобусу ГСП-а на линији 26, за Београдску хронику испричали су новопечени супружници Ћосићи.

„Били смо на фотографисању у Београду, јер смо се тамо и упознали. Ја сам студирала у Београду а Иван у Новом Саду. Прве две године, та веза је била на даљину, а кад смо се виђали, то се дешавало у Београду. Због тога смо и желели да се фотографишемо на неким местима где смо се заједно шетали“, објаснила је Мајида Лубура Ћосић.

Када су завршили са фотографисањем већ је било касно, а пријатељи су их чекали на вечери.

„Пошто сам навикла док сам живела у Београду да користим градски превоз, некако је било логично да сачекамо двадесетшестицу да нас одбаци до Дорћола где нам је био ресторан“, истиче Мајида.

Иван каже да су их многи питали да ли су намерно ушли у аутобус да направе неку шалу.

„Просто је било некако најбоље решење да се превеземо из тачке А у тачку Б. Аутобус је био празан, свега неколико путника“, навео је Иван.

Они који су се нашли у аутобусу када су Ћосићи ушли само су их малко стидљиво гледали, али су им током фотографисања пре вожње људи на улици прилазили и честитали.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи