Читај ми!

Због локдауна није могла да се врати кући после састанка наслепо, сад живи код њега

Из Кине стиже необична прича о девојци коју је локдаун приморао да остане да живи код дечка код ког је отишла на састанак на слепо.

Кинескиња Ванг отишла је у недељу увече на уговорени састанак на слепо код момка у граду Џенгџоу, где је дошло до избијања епидемије ковида, па су хиљаде грађана биле под присилним карантином.

Док је завршавала оброк са удварачем ког је тек упознала, подручје око његове куће стављено је под локдаун.

Због тога, како је рекла кинеским медијима, није могла да напусти његов апартман након што је дошла у град на једнонедељну посету да упозна потенцијалне удвараче.

Ванг је поделила бизарно искуство са пријатељима преко друштвених мрежа.

„Пролазе године, па ме моја породица повезала са 10 потенцијалних момака. Пети од њих је хтео да ме задиви својим кулинарским способностима и позвао ме на вечеру“, препричала је она у једном од снимака.

Такође је поделила још неколико снимака у којима је документовала сваки дан, а у којима се њен удварач може видети како кува за њу, обавља кућне послове и ради на лаптопу док она спава.

„Упркос томе што је причљив као дрвена лутка, све у вези са њим је прилично добро. Иако је храна просечна, и даље жели да кува, што мислим да је одлично“, каже у једном снимку.

Ипак, непланирани продужени боравак код удварача није довео до даљег развоја везе.

Њено искуство није јединствено за Кину. Прошлог месеца, човек из северне провинције Шенси селио је неке ствари из стана, али када се вратио није могао да оде по нове, па је од комшија морао да позајми кауч да има на чему да спава.

Оно што је неочекивано код случаја Вангове јесте што су њени видео-дневници постали онлајн сензација на мрежи Веибо и прегледани су више милиона пута.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи