Читај ми!

Подивљала веверица два дана терорисала цео град

Агресивна сива веверица која је за само два дана повредила око осамнаесторо житеља Баклија у Велсу, коначно је ухваћена и морала је да буде успавана, како преноси портал Велс онлајн.

Грађани велшког града Баклија прозвали су агресивну животињу „психо веверица“ или „Страјп“ по једном од најагресивнијих Гремлина.

Веверица је потпуно насумично нападала људе, било пензионере, децу и кућне љубимце, бацајући се на њих док су просипали смеће, чак је знала и да их јури по улицама.

Неки су прошли са угризима, модрицама и крврарењем. Поједини су морали да приме и вакцину против тетануса.

Људи су упозоравали своје суграђане на подивљалу веверицу путем друштвених мрежа.

Један од становника је на Фејсбуку објавио: „Упозорење, опака веверица напада. Угризла ме, напала мог пријатеља...и многе друге људе. Напао је и моје и комшијине мачке. Не усуђују се да изађу из куће“, стоји у објави.

Поједини су објављивали фотографије својих рана.

Четрдесет осам сати тираније ове веверице коначно је окончано када ју је у замку ухватила 65-годишња Корин Рејнолдс, која је позната у локалној заједници као неко ко брине о животињама.

Упркос томе што се спријатељила са подивљалом веверицом, Корин је ипак одлучила да је преда надлежној служби пошто је и њу угризла за руку.

„Страјп“ је морао да буде успаван јер по закону није дозвољено сиве веверице враћати у дивљину уколико су их ухватиле надлежне службе.

Корин је признала да јој је било јако тешко да преда животињу властима, али да није желела свога унука и друге људе да излаже ризику да их напада и уједа.

понедељак, 14. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи