Читај ми!

Медвед љубимац одвалио врата шеиковог ламборгинија

Шеик Хумаид Абдулах Албукаис из УАЕ има необичан хоби, гаји медведе, лавове, тигрове, змије.... Понекад кућни љубимци могу да направе неред у својим играма, али им је обично све опроштено, због безусловне љубави коју власници гаје према њима.

Медвед, један од кућних љубимаца шеика Хумаида Абдула Албукаиса, инвеститора и колекционара супераутомобила из Дубаија, у својој игри направио је гужву. Свом газди је случајно у потрази за укусном јабуком, одвалио врата аутомобила Lamborghini Huracan Performante.

Људи су критиковали шеика због држања ових егзотичних дивљих животиња у заточеништву, али он тврди да их заиста воли и да су третиране као чланови породице у његовом приватном зоолошком врту који је климатизован и налази се поред шеикове палате.

Арапи су познати као људи који обожавају животиње и брину о њима као о рођеној деци, па су ови примерци сигурно у бољим условима него да су у дивљини, где би на крају били ловљени и убијени. Како је шеик даље нагласио, ниједна животиња није дрогирана и све су са својим зубима и канџама.

Шеик Хумаид Абдулах Албукаис тренутно има 1,9 милиона пратилаца на Инстаграму, са 9,2 милиона пратилаца на Тик Ток платформи, где његови видео снимци имају преко 1,1 милијарду прегледа, што наглашава да људи дефинитивно воле да виде медведе и лавове како шетају око луксузних аутомобила.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 14. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи