Читај ми!

Произвођач сира Американцима плаћа 20 долара да не праве чизкејк за Божић

Компанија „Крафт“ користи свој недостатак крем сира на тржишту као маркетиншку прилику. За само неколико дана током празника, ограничен број људи ће моћи да потроши 20 долара на десерт и наплати га од Компаније „Крафт“, која производи крем сир Филаделфија. Наравно, компанији ће показати признанице о куповини Филаделфија сира.

Људи који су заинтересовани за понуду коју је дао „Крафт" могу да посете посебну веб страницу коју је поставио произвођач сира, 17. и 18. децембра 2021. године. За ову празничну посластицу око до 18.000 људи, моћи ће да стекне право на надокнаду од 20 америчких долара.

Идеја компаније „Крафт" је да се ублажи несташица овог крем сира, као и да се купци натерају да размишљају о крем сиру Филаделфија. У години несташице, крем сир је тражена намирница, нарочито током пандемије коронавируса. Током протекле године његова потражња скочила је за 18 одсто у односу на 2019. годину.

„Junior's Cheesecake" велики је потрошач Крафтовог крем сира, али је због несташице приморан да повремено паузира са производњом колача који се праве од овог сира.

Продавнице пецива у Њујорку такође су се мучиле да набаве довољну количину крем сира.

Да би одржао корак са потражњом, Крафт убацује средства у свој бренд у Филаделфији, рекао је Басак Огуз, директор маркетинга Филаделфије.

„Улажемо милионе долара у крем сир из Филаделфије. Компанија је привремено престала да производи неке од тражених производа из Филаделфије, у корист производње популарних артикала свог асортимана", рекао је Басак Огуз, директор маркетинга Филаделфије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 14. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи