Читај ми!

Индијка мис универзума 2021. године

На 70. светском избору најлепше жене у израелском летовалишту Еилат, изабрана је нова мис универзума за 2021. годину (Miss Universe), двадесетједногодишња Харназ Саду, мис Индије.

Харназ Саду је иза себе оставила 79 конкуренткиња. Титулу прве пратиље освојила је мис Парагваја Надја Фереира, док је за другу пратиљу изабрана мис Јужне Африке, Лалеј Мсване.

Круну новој најлепшој жени света, по традицији, уручила је прошлогодишња победница, Мексиканка Андреа Меса, која је круну носила само седам месеци јер је избор био одложен због пандемије коронавируса.

Харназ Саду се на такмичењу представила као ватрена заговорница јачања положаја жена у свету. Иначе ради као глумица, а највећа инспирација јој је позната Прајанка Чопра. У слободно време се бави јогом, плесом, кувањем, шахом и јахањем.

Саду је била главни фаворит и на кладионицама јер је већ добро позната у свету моде и била је победница такмичења LIVA Miss Diva, и наравно, мис Индије, што је једна од најпрестижнијих награда.

Индија је последњи пут на избору за Мис универзума победила 2000. године захваљујући глумици Лари Дути.

Међу 16 најлеших жена ушле су представнице Сједињених Држава, Јужне Африке, Венецуеле, Парагваја, Филипина, Арубе, Индије, Велике Британије, Јапана, Бахама, Порторика, Сингапура, Колумбије, Панаме, Француске и Вијетнама.

На овом избору Мис универзума први пут се такмичила и представница Уједињених Арапских Емирата, а после више од четири деценије појавила се и представница Марока.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 14. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи