Читај ми!

У Данској, купци и запослени због снежне олује провели ноћ у Икеи

У северној Данској, изложбени салон робне куће Икеа претворио се у огромну спаваћу собу. Шест муштерија и око двадесетак запослених заробљених у снежној мећави провели су ноћ и преспавали у изложеним креветима.

Северну Данску је захватила снажна мећава и пало је до 30 центиметара снега. У изложбеном салону робне куће Икеа у Олборгу због снажне олује неколико муштерија и запослени били су принуђени да ту проведу ноћ.

„Спавали смо на изложеном намештају на првом спрату, где имамо кревете, душеке и софе на развлачење“, рекао је менаџер продавнице Петер Елмосе за таблоид Екстра бладет.

Људи су могли „да изаберу кревет који су одувек желели да пробају“.

Елмос је рекао да су ноћ провели уз вечеру и телевизијски програм и да су се јако лепо забављали.

Дански јавни сервис ДР објавио је и да су запослени у продавници играчака која се налази поред робне куће Икеа, такође провели ноћ са њима.

„То је много боље него спавати у ауту. Било је лепо и топло и срећни смо што су нас пустили унутра“, рекла је Мишел Барет, једна од особља продавнице играчака, за ДР.

„Само смо се слатко смејали ономе што нас је снашло, јер је вероватно више никада нећемо доживети нешто слично“, додала је Барет.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 16. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи