Читај ми!

Ужички Супермен завршио факултет у 73. години

Да су године само бројка, доказује Милован Милутиновић познатији као Ужички Супермен који је у 73. години завршио Факултет за спорт и туризам у Новом Саду. Обожава спорт, из бенча диже 100 килограма, а није му тешко да пешице оде до Москве и Лондона.

„Да би то неко радио иза себе мора да има педесет година тренинга. Потребна је активно вежбање, ослушкивање тела, да током дана имате редовне оброке, али и да знате колико ћете спавати. Амбиција и циљ морају бити постављени толико далеко да не могу да се дохвате. Живот без маштања и без учења нема смисла“, објашњава Милован.

Уколко желите да имате запажене резултате као Ужички Супермен, потребно је да се одрекнете прасетине и јагњетине, а самоконтрола и дисциплина су кључ успеха.

„Пре двадесет дана направио сам стратешки план за мој трећи изазов. Крећем пут Кадињаче, Зворника, Загреба, Цириха за Стразбур, а потом продужавам на Олимпијске игре 2024.године. Скептици и лажни пријатељи кажу где ти и шта ти у тим годинама, а ја да им докажем да сам успео да померим границе људских могућности са чињеницама које свет није видео. То ме испуњава и чини срећним“, каже Милован.

Милован је написао и књигу Немогућа мисија у којој је описао како је изгледао пут од Ужица до Путина.

„На путу до Москве носио сам Путину чутурицу ракије, а сада да ми неко плати милијарду евра, то не бих прихватио, јер ме је нон-стоп ударала. Кроз Пољску док сам пролазио хтели су да ми је одузму“, присећа се Милован.

Нада се да ће по његовој књизи Емир Кустурица или Радош Бајић снимити филм, а у колико се то не деси, онда ће, како каже, у сопственој режији бити и режисер и глумац.

среда, 16. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи