Читај ми!

Зашто на првом састанку треба бити опрезан са штиклама и колико је пожељно да касните

Постоје нека универзална правила око првих састанака која сви знамо, међу којима су долазак на време и љубазност. Са растом утицаја друштвених мрежа, многи на њима, на основу својих искустава деле своје мишљење али и савете о пожељном понашању на првом састанку.

Зашто на првом састанку треба бити опрезан са штиклама и колико је пожељно да касните Зашто на првом састанку треба бити опрезан са штиклама и колико је пожељно да касните

Међу занимљивијим искуствима о састанцима који су заказани онлајн је и питање висине. Девојке на друштвеним мрежама тврде да се неретко деси да мушкарац „лаже о својој висини".

То, како наводе, може да доведе до незгодне ситуације, када се на првом састанку виде, стану једно поред другог, и девојке схвате да су претерале са високим штиклама, како би „доскочиле" потенцијалном партнеру који је у ствари, реално – нижи.

Следећа ствар о којој треба водити рачуна, када су девојке у питању, јесте да је важно увек закаснити макар неколико минута, како би у ресторану или кафићу – мушкарац већ седео за столом и чекао девојку, саветује се на Тик-току.

Када са неким треба да се први пут видите и упознате лично, вероватно очекујете да ће особа са којом имате састанак, „прочепркати по друштвеним мрежама", како би сазнала мало више детаља и била припремљена.

Девојке сматрају да то „није срамота, и да мушкарци, када их питају о томе – не треба да скривају своје мало истраживање".

„Нека буду искрени, нека кажу да су се интересовали, зашто да не? Добро је да се информишу и сазнају да нисам на пример серијски убица", гласи један шаљиви коментар на мрежама тим поводом.

Девојке иду даље са саветима, па тако препоручују да се на првом састанку избегне оброк и да ће довољно бити пиће.

То објашњавају тиме што, ако вам се партнер у старту не допадне, не морате да чекате припрему, служење оброка и конзумирање, што уме да потраје – већ раније можете напустити састанак, уколико вам је непријатно.

Ту су и савети о трајању првог састанка. Међу њима и један који препоручује да први сусрет не потреба да траје дуже од два и по сата.

О питању плаћања рачуна у локалу где сте седели, девојке углавном сматрају да треба да понуде да оне плате рачун или да га поделе, али да ипак очекују да „тог првог пута" – цех плати мушкарац.

Међу занимљивијим очекивањима девојака на састанцима је и оно у вези са тачним временом и местом рођења, јер неке девојке воле да после састанка одмах направе наталну карту момка и „тако процене да ли су суђени једно другом, и сазнају шта кажу звезде о потенцијалима те везе".

Брук Мићио, на Тик-току објављује мишљење о правилима на првом састанку, и сматра да је неукусно „држати се за руке током те прве вечери" већ да је боље то оставити за другу прилику.

Додаје и да од момка очекује да је после састанка поруком пита да ли је безбедно стигла кући, или да сачека испред њене куће док не уђе, а не „да се одвезе или оде док она још стоји испред улаза".

На крају, тврди да посебно прија када јој момак, када се први пут виде, после поздрава и упознавања, опуштено каже: „Идемо само да се забавимо, хајде да се лепо проведемо".

петак, 18. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи