недеља, 19.04.2020, 15:27 -> 16:04
Извор: РТС, Sky News
Добре стране изолације: давно изгубљена бурма на путу до власника
Прстен који је једном од гостију спао са прста и нестао, како се чинило, заувек између дасака дрвеног пода „изронио“ је када је власник ресторана одлучио да реновира објекат током изолације због коронавируса.
Пријатна вечера са супругом пре три године изненада се претворила у ружан сан за Њујорчанина којем је бурма спала са прста, откотрљала се и, како се тада чинило, заувек нестала између дасака рустичног дрвеног пода ресторана, јавља Скај њуз.
Међутим, од почетка пандемије, Рајан Кривој, власник поменутог ресторана одлучио се на опцију достављања хране својим муштеријама. Убрзо се досетио да му ситуација дозвољава да замени дрвени под.
Када су мајстори скинули дотрајале даске, угледали су колекцију изгубљеног блага: новчанице, златник... Међу годинама накупљаним слојевима засијао је сребрни прстен на којем је било угравирано: „Мајк и Лиса 21. август 2015“.
Менаџеру ресторана Саши Формики учинила се као добра идеја да се фотографија прстена објави на Фејсбуку како би бар покушали да пронађу власника.
Фотографију је поделило више од 5.000 корисника ове друштвене мреже пре него што је доспела до Мајка и Лисе.
Лиса се јавила Формики и чак послала фотографије из 2017. године на којима је са супругом у ресторану непосредно пре него што му је са руке спала бурма.
Будући да су мере против ширења вируса и даље на снази, ресторан је бурму Лиси и Мајку послао поштом.
Упутство
Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.
Број коментара 1
Пошаљи коментар