„Како је ово могуће“, чуде се људи снимку залеђене штуке која једе гргеча

Фотографија залеђене штуке која једе гргеча збунила је кориснике на интернету, који су се питали: „Како је то могуће?“

Браћа Антон и Алекс Бабић пецали су на језеру Вавасе у северној Индијани, када су у леду спазили нешто што им је испрва деловало немогуће.

Антон је направио фотографију, коју је поставио на Фејсбуку уз објашњење: „Били смо напољу и пецали када смо спазили нешто што се не виђа сваки дан. Штука залеђена док једе великог гргеча. Гргеч је око 30 центиметара дужине, па можете да претпоставите о коликој се штуки ради.“

Упркос томе што jе фотографија постала изузетно популарна, неко је довео у питање аутентичност, па су браћа одлучила да оду до језера и направе снимак.

„Пре недељу дана брат и ја смо фотографисали ово и поставили на Фејсбук. Неки су се питали да није превара, па смо одлучили да изађемо и исечемо их из леда и поделимо то са свима“, објаснио је Антон.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи