Када вас ухвати лавина...

Том Оје се спуштао сноубордом низ стазе планине Вистлер на западу Канаде, када га је ухватила лавина. Камера на његовој кациги је забележила сасвим застрашујуће искуство.

У једном тренутку, Оје је био спреман да искористи дивно време и бели покривач и направи неколико спустова низ Вистлер, а у другом се борио са снежном стихијом, која га је повукла са собом.

Срећом, Оје је на себи имао посебан ранац који се надувава у случају лавине. Успео је да повуче ручицу и захваљујући њему се одржао на површини.

Оје је објавио снимак на Фејсбуку, како би са другима поделио застрашујуће искуство и показао значај добре опреме у суровим условима.

„Нисам мислио да ћу овако започети јутро“, написао је на Фејсбуку уз снимак.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи