Музеј Џорџа Лукаса од милијарду долара биће у Лос Анђелесу

Творац „Ратова звезда“ Џорџ Лукас одлучио је да отвори музеј у Лос Анђелесу, а тај пројекат вредан је милијарду долара, саопштено је на сајту музеја.

Налазиће се у парку за изложбе у Лос Анђелесу и у њему ће бити изложени предмети из Лукасових филмова, посебно из саге Ратови звезда.

Лукас ће финансирати скоро целу изградњу музеја, који ће се налазити на земљишту од три хектара и изгледаће као огромни свемирски брод.

Чувени редитељ је одустао до ранијих пројеката да музеј буде у Чикагу и Сан Франциску.

Лукас (72), познат и по чувеној филмској саги о Индијани Џоунсу, планира да изложи експонате о Ратовима звезда и другим великим холивудским пројектима, али и приватну уметничку колекцију, коју чине илустрације, фотографије и дела америчког сликара Нормана Роквела.

За сада није званично потврђено када ће музеј бити отворен, иако Форбс преноси да би то требало да се догоди 2020. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи