Добила на лутрији са бројевима које је сањала пре 30 година

Канађанка која тридесет година користи исте бројеве за лутрију освојила је џекпот и награду од 5,3 милиона канадских долара, што износи око 3,9 милиона америчких долара.

Олга Бено из Нове Шкотске каже да је сањала победничке бројеве у мају 1989. године, и да их од тада редовно уписује на листићима.

Освојена награда ће јој посебно добро доћи, јер је морала да прода своју кућу како би покрила трошкове лечења рака.

Сада планира да добитак искористи како би направила ранч.

„Знам бројеве, носим их у свом срцу. Мислила сам да сам их видела на телевизору на вече извлачења, али ми вид није добар, па нисам била сигурна“, рекла је Олга.

Међутим, већ сутра је у продавници видела новине у којима је писала победничка комбинација.

„Испрва нисам могла да верујем. Мислила сам да је грешка у новинама. Онда сам рекла сестри: 'Мислим да сам освојила лутрију'“, присетила се Олга.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи