Какви капиталци!

Без обзира на то да ли сте страствени пецарош или не, „Карпонајзеров“ календар за 2017. годину ће у неком тренутку из вас „извући“ реченицу „Какве рибе!“.

Да вам је неко рекао да риболовачки календар са шаранима може бити изузетно секси, да ли бисте му веровали?

„Карпонајзер“, немачка фирма за продају опреме за лов и риболов (за шаране имају шта год пожелите), потрудила се да нам покаже да спој атрактивних девојака и речне рибе има неку посебну магију.

Тачније, Хендрику Полеру је то пало на памет.

„Идеја је била да спојимо два највећа хобија мушкараца – риболов и жене. Сећам се да сам једном приликом отишао са пријатељем на пецање и поред нас спазио две лепе девојке са штаповима. Тог тренутка сам одлучио да направим овај сјајни календар“, рекао је Полер за мушки магазин Максим.

Он је инсистирао да се истакне да ниједна риба није била повређена на било који начин током снимања. А ни девојке.

„Имали смо два искусна риболовца на фото-сесији, која су пазила да се шаранима не деси ништа лоше. Вађени су из воде и враћани назад. Наравно, важно је било и да нашим људским моделима не буде непријатно ниједне секунде, било у води или на сувом.“

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи